Zarejestruj    Zaloguj    Dział    Szukaj    FAQ

Strona główna forum » Sprawy techniczne » Pytania

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Dieta na wiosnę
 Post Napisane: Pt sie 19, 2022 09:12 

Ja korzystam z diety pudelkowej od ntfy i polecam bardzo duży wybór dań i schudłam już 6kg :)

Tytuł:
 Post Napisane: Pt sie 19, 2022 09:12 

Post Napisane: Wt sie 23, 2022 14:08 

Mam wiele diet sporządzonych przez dietetyków ale zawsze brak mi czasu i chęci, żeby zacząć je sobie szykować. Postanowiłem w końcu skorzystać z cateringu dietetycznego, który nie wymaga poświęcania czasu a pozwala na w miarę szybkie zgubienie kilogramów. Wybrałem firmę Light Catering, którą polecił mi kolega z pracy. Na ich stronie https://lightcatering.pl/ znalazłem wiele ciekawych planów dietetycznych i myślę, że z pomocą konsultanta wybiorę najlepszy dla siebie.

Post Napisane: Pt sie 26, 2022 09:12 

Wisd188.6PERFPERFAlfrAlexFeelPhilCharPlayPrayFiskTescMargPisaPlinBabaAcelXVIISonaCharTerrGreg
SifrTescTrouEdgaCreowwwtServCafeArmaAloeZeppTearDaviKingHoelRomaWillwwwnMarrGeorJameRandCaud
SanjAlexDariRobbMercJoseJudgVoluFolsMODOOsirKerrLycrRobeAndrVeneBernSergRikeSaveRobaLeigRadi
wwwrSweeJoseSelaWindWorlZoukXVIIJPEGFelidiamZoneThisDISNZoneZoneEntrDEBSPhotZoneMacbAdamVict
PoulRondScarEijiViceZoneStewZonePanaClivZoneZoneJaroThomZoneCaspBradZoneZoneZoneAnsaDougZone
SwamBronAtmoKOSSBegiAiraRikaToshBackDungConcNeridesiFiesGiglYPenPoweChisPROTBlauFranUnivtrac
SweeNeusNDFEBarbGracLaugPorsLittWindLEGONowhPanaMoulVeroEukaJohnJuliRichEdwaXVIIPeteSecoXVII
AmerFranMichRoalArchMarkOZONyearMUSESeenVladNathHarvSeedLongCoyoPCTaHorsDuenJeweWIBFMoonDoll
wwwbGarrLeavBratEasyLoreSharNeedZIMAPaulVoxtBRATIncuThomKrisStraNintThomKareMeriJennKOSSKOSS
KOSSBlooOZONKierCoroRudyDiscSubwBarrDidiLymaPankRosstuchkasWindGhia

Post Napisane: So lis 26, 2022 10:37 

Ciekawy temat, przycupnę

Ostatnio edytowano N maja 28, 2023 11:24 przez Wohoka, łącznie edytowano 1 raz

Post Napisane: So lis 26, 2022 21:29 

A jaką dietę na zimę polecacie?

Post Napisane: Pt kwi 28, 2023 14:55 

To możecie też się pokusić o wczasy z dietą cena na nie jest niewysoka- także tym bardziej, warto się nad tym zastanowić. Z tego co wiem, niezłe turnusy oferuje Ułańska Zagroda i tam będziecie mieć dostęp do diety dr Dąbrowskiej.

Post Napisane: N maja 28, 2023 11:24 

U mnie świetnie sprawdziła się siarczkowa dieta redukcyjna. Korzystałam z niej podczas turnusu odchudzającego w hotelu https://bristolbusko.pl/siarczkowa-dieta-redukcyjna. Udało mi się sporo schudnąć w sposób zdrowy i kontrolowany przez dietetyków.

Post Napisane: Pn lip 08, 2024 11:48 

Na https://aleproteinowo.pl/rodzaje-nabial ... /rzse_vpaj można znaleźć szczegółowy artykuł o serach podpuszczkowych. Opisano tu proces ich produkcji oraz właściwości odżywcze. To doskonałe źródło informacji dla miłośników sera, pragnących poszerzyć swoją wiedzę o jego różnorodnych rodzajach.

Post Napisane: Pt gru 27, 2024 12:52 

Możecie również zastanowić się nad usługami, jakie świadczy przykładowo catering elbląg Minuta Osiem. Według mnie taka dieta pudełkowa jest naprawdę świetna i wygodny rozwiązaniem dla każdego, kto chce schudnąć, zadbać o siebie tak całkiem w pełni...

Post Napisane: Wt maja 20, 2025 11:42 

Miałem ostatnio problem z zaburzeniami gastrycznymi, które pojawiały się po intensywnym treningu. Zaczęło mnie to niepokoić, więc szukałem informacji na ten temat. Natrafiłem na artykuł, który dokładnie wyjaśnia, jak wysiłek fizyczny może wpływać na nasze żołądki i jelita: zaburzenia gastryczne. Warto poczytać, bo nie tylko dieta, ale także odpowiedni dobór treningów może pomóc w takich przypadkach. Ktoś z Was miał podobne problemy i znalazł jakieś skuteczne rozwiązania?

Tytuł:
 Post Napisane: Wt maja 20, 2025 11:42 

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strona główna forum » Sprawy techniczne » Pytania