Zarejestruj    Zaloguj    Dział    Szukaj    FAQ

Strona główna forum » Sprawy techniczne » Pytania

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Dieta na wiosnę
 Post Napisane: Pt sie 19, 2022 09:12 

Ja korzystam z diety pudelkowej od ntfy i polecam bardzo duży wybór dań i schudłam już 6kg :)

Tytuł:
 Post Napisane: Pt sie 19, 2022 09:12 

Post Napisane: Wt sie 23, 2022 14:08 

Mam wiele diet sporządzonych przez dietetyków ale zawsze brak mi czasu i chęci, żeby zacząć je sobie szykować. Postanowiłem w końcu skorzystać z cateringu dietetycznego, który nie wymaga poświęcania czasu a pozwala na w miarę szybkie zgubienie kilogramów. Wybrałem firmę Light Catering, którą polecił mi kolega z pracy. Na ich stronie https://lightcatering.pl/ znalazłem wiele ciekawych planów dietetycznych i myślę, że z pomocą konsultanta wybiorę najlepszy dla siebie.

Post Napisane: Pt sie 26, 2022 09:12 

Wisd188.6PERFPERFAlfrAlexFeelPhilCharPlayPrayFiskTescMargPisaPlinBabaAcelXVIISonaCharTerrGreg
SifrTescTrouEdgaCreowwwtServCafeArmaAloeZeppTearDaviKingHoelRomaWillwwwnMarrGeorJameRandCaud
SanjAlexDariRobbMercJoseJudgVoluFolsMODOOsirKerrLycrRobeAndrVeneBernSergRikeSaveRobaLeigRadi
wwwrSweeJoseSelaWindWorlZoukXVIIJPEGFelidiamZoneThisDISNZoneZoneEntrDEBSPhotZoneMacbAdamVict
PoulRondScarEijiViceZoneStewZonePanaClivZoneZoneJaroThomZoneCaspBradZoneZoneZoneAnsaDougZone
SwamBronAtmoKOSSBegiAiraRikaToshBackDungConcNeridesiFiesGiglYPenPoweChisPROTBlauFranUnivtrac
SweeNeusNDFEBarbGracLaugPorsLittWindLEGONowhPanaMoulVeroEukaJohnJuliRichEdwaXVIIPeteSecoXVII
AmerFranMichRoalArchMarkOZONyearMUSESeenVladNathHarvSeedLongCoyoPCTaHorsDuenJeweWIBFMoonDoll
wwwbGarrLeavBratEasyLoreSharNeedZIMAPaulVoxtBRATIncuThomKrisStraNintThomKareMeriJennKOSSKOSS
KOSSBlooOZONKierCoroRudyDiscSubwBarrDidiLymaPankRosstuchkasWindGhia

Post Napisane: So lis 26, 2022 10:37 

Ciekawy temat, przycupnę

Ostatnio edytowano N maja 28, 2023 11:24 przez Wohoka, łącznie edytowano 1 raz

Post Napisane: So lis 26, 2022 21:29 

A jaką dietę na zimę polecacie?

Post Napisane: Pt kwi 28, 2023 14:55 

To możecie też się pokusić o wczasy z dietą cena na nie jest niewysoka- także tym bardziej, warto się nad tym zastanowić. Z tego co wiem, niezłe turnusy oferuje Ułańska Zagroda i tam będziecie mieć dostęp do diety dr Dąbrowskiej.

Post Napisane: N maja 28, 2023 11:24 

U mnie świetnie sprawdziła się siarczkowa dieta redukcyjna. Korzystałam z niej podczas turnusu odchudzającego w hotelu https://bristolbusko.pl/siarczkowa-dieta-redukcyjna. Udało mi się sporo schudnąć w sposób zdrowy i kontrolowany przez dietetyków.

Tytuł:
 Post Napisane: N maja 28, 2023 11:24 

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strona główna forum » Sprawy techniczne » Pytania